Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Džilindžers Liepājas teātrī iestudējis izrādi Atsaldētais

8.decembrī Liepājas teātrī pirmizrāde režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudētajai Vadima Korša komiskajai parodijai Atsaldētais, informē teātra pārstāve Zanda Borga.Vadims Koršs (īstajā vārdā Dāvids Kons) ir Baku dzimis rakstnieks, žurnālists un scenāriju autors, kurš jau vairāk nekā divdesmit gadus dzīvo Izraēlā un vairāk ir pazīstams kā sava TV raidījuma vadītājs.

Luga Atsaldētais stāsta par kādu ebreju ģimeni, kura nejauši izdzird sensacionālu ziņu – Antarktīdas ledū ticis atrasts sasalis vīrieša ķermenis. Un neticamā kārtā pēc ķermeņa atsaldēšanas izrādās, ka vīrietis ir dzīvs. Pagājušajā gadsimtā, 1904. gadā, viņš ar kuģi devies uz Palestīnu, taču nav sasniedzis galamērķi, jo kuģis avarējis. Ir pagājuši daudzi gadi, taču Atsaldētais ir pārliecināts, ka joprojām dzīvo divdesmitajā gadsimtā. Un viņam nav ne jausmas, cik ļoti pasaule ir mainījusies. Šī ziņa apgriež kājām gaisā arī Kalmanu ģimenes ikdienu... Atsaldētā lomā – Egons Dombrovskis, pārējās lomās: Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Signe Ruicēna, Gatis Maliks, Anete Berķe, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Marģers Eglinskis, Laura Jeruma un Anda Albuže.

Pie iestudējuma veidošanas strādā arī scenogrāfs Edgars Kļaviņš, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis.

Izrādi iespējams noskatīties arī 9. decembrī un 10., 23. janvārī.

Atgādinām, ka Atsaldētais ir abonementa izrāde.

Top komentāri

lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Pie sienām ierāmēti palielināti kadri no pornofilmām? Galdauts ar naudas zimēm? Uz galda - popkorns un aliņa 6-paka? Ebreji grauž popkornu un sūc aliņus?? Kā teicis dzejnieks "Cik mēs viens par otru zinām?... maz, pavisam maz..." [nopūta] Varbūt, ka šo uzvedumu vajadzēja uzticēt, teiksim, Deičam, ja bija vēlēšanās izprast ebrejus, vinu humoru un pasaules uztveri, ne?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja