Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgas krievu teātrī viesosies Sanktpēterburgas bērnu teātri

No 12. līdz 18. martam Rīgas Krievu teātrī ar Rīgas Domes un Live Riga atbalstu notiks Sanktpēterburgas teātru viesizrādes bērniem.

12. martā plkst. 12 ar izrādi Smaragda pilsētas burvis Rīgā viesosies A. Brjanceva Jaunatnes teātris. Iestudējums piedāvā skatītājiem kļūt par Aleksandra Volkova grāmatas stāsta dalībniekiem un doties ceļojumā uz pasakaino Smaragda pilsētu meitenes Ellas un viņas sunīša Totiņa, Dzelzs Malkas cirtēja, Biedēkļa un Lauvas kompānijā. Izrāde ir domāta skatītājiem no septiņu gadu vecuma.

A. Brjanceva Jaunatnes teātris ir plaši pazīstams kā Krievijā, tā arī citās valstīs, tā vārds saistās ar vairākiem slaveniem aktieriem, režisoriem, rakstniekiem un dramaturgiem.

13., 14. martā notiks izrāde Pastaigas ar Vinniju Pūku Lielā Leļļu teātra trupas izpildījumā skatītājiem no sešu gadu vecuma. Izrādē ir apvienoti jautri un pamācoši stāsti par amizanto lācēnu Vinniju Pūku un viņa uzticamajiem draugiem: Sivēnu, ēzelīti Iā, viedo Pūci un jocīgo Trusīti. Lielais Leļļu teātris 2010./ 2011. gadā aizvadīja 80. sezonu, kurš savas pastāvēšanas laikā izpelnījies jau vairāku skatītāju paaudžu mīlestību.

15. un 16. martā skatītājiem no piecu gadu vecuma tiks piedāvāta izrāde Burvju spalviņa, ar kuru Rīgā ieradīsies J. Demmeni Marionešu teātris. Krāšņa un stilīga izrāde pēc japāņu pasakas motīviem par meiteni – dzērvīti, kas kļuvusi par veca bezbērnu pāra audžumeitu. Mazajiem skatītājiem būs reta iespēja palūkoties un ieklausīties citādā kultūrā – ziediem un skaņām šeit ir atvēlēta īpaša vieta. Izrāde ir piepildīta ar japāņu poēziju un tradicionālā japāņu teātra maģiju.

Savukārt 17. un 18. martā Sanktpēterburgas Valsts Bērnu muzikālais teātris Zazerkaļje iestudēs pilsētas mistēriju Kaislības ap Kaštanku, kas ir aizkustinošs un pamācošs stāsts par Kaštanku - mazu sētas suņu meiteni ar cilvēciski tīru un naivu dvēseli, kura nav iekārdināma mainīt savu likteni pret cirka zvaigznes karjeru. Sanktpēterburgas Valsts Bērnu muzikālais teātris Zazerkaļje ieņem īpašu vietu Sanktpēterburgas kultūrā, ir vairāku festivālu dalībnieks un prestižu prēmiju laureāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja