Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aicina jauniešus pieteikties teātra kritikas darbnīcai

Starptautiskais jaunā teātra festivāls Homo Novus un interneta žurnāls Satori sadarbībā ar Normunda Naumaņa biedrību aicina jauniešus pieteikties teātra kritikas darbnīcai, informēja Latvijas Jaunā teātra institūta pārstāve Gundega Laiviņa.

Kritikas darbnīcai, kas notiks Homo Novus festivāla sagatavošanas un norises laikā no 28. augusta līdz 10. septembrim, aicināti pieteikties vidusskolas vecuma jaunieši (15 – 18 gadi).

Radošā darbnīca ir domāta jauniešiem, kuriem ir interese par laikmetīgo teātri un deju Latvijā un pasaulē, izrāžu veidošanas procesu, kā arī vēlme iemācīties rakstveidā formulēt savas domas un izjūtas pēc izrādes noskatīšanās. Dalībnieku atlasē tiks vērtēta motivācija piedalīties, atvērtība un spēja paust individuālu viedokli, kā arī gatavība rakstīt par festivāla izrādēm un publicēt uzrakstīto interneta žurnālā Satori (satori.lv) un festivāla mājas lapā (homonovus.lv).

Radošās darbnīcas laikā tās dalībnieki apmeklēs festivāla Homo Novus izrādes, tiksies ar māksliniekiem, piedalīsies rakstīšanas nodarbībās, diskusijās un saņems profesionāla padomdevēja ieteikumus savu pirmo recenziju tapšanā. Darbnīcas vadītājs ir rakstnieks un publicists Pauls Bankovskis. Iespēju robežās nodarbības tiks plānotas tā, lai netraucētu apmeklēt skolu.

Motivācijas vēstuli (350 vārdi), kas iekļauj pamatojumu dalībai darbnīcā, informāciju par sevi un gadījumā, ja tāds ir, tekstu par kādu mākslas notikumu (nav jābūt publicētam), lūgti sūtīt uz e-pastu [email protected] līdz 2015. gada 14. augustam. Informācija pa tālruni 23775432 (Santa Remere).

Ar festivāla programmu var iepazīties www.homonovus.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja