Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Gaters iecelts par LEC valdes priekšsēdētāju

SIA Latvijas Energoceltnieks (LEC) valdes priekšsēdētāja amatā no 17.augusta iecelts Ivars Gaters, līdzšinējais LEC valdes loceklis, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāve Agnese Ruberte.

Līdz šim LEC valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīja Aļģirds Pipars, kurš turpinās darbu uzņēmuma valdē kopā ar valdes locekli Sanitu Vību.

LEC īpašnieki ir pieņēmuši lēmumu uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatā iecelt I.Gateru un jaunā vadītāja pārziņā nodot operatīvo vadību, lai paši varētu koncentrēties darbam uzņēmuma attīstībai Latvijas un starptautiskajā tirgū.

"Esmu pagodināts par man uzticēto uzdevumu - kļūt par šī kuģa kapteini un vadīt uzņēmumu, saglabājot uzņemto kursu izaugsmes un attīstības virzienā. Šobrīd jau labi pārzinu situāciju uzņēmumā un redzu lielu attīstības potenciālu," norādīja I.Gaters.

I.Gaters iepriekš ieņēmis valdes priekšsēdētāja amatu pašvaldības SIA Rīgas pilsētbūvnieks, taču šā gada jūnija beigās uzņēmuma akcionāram viņš paziņoja par amata atstāšanu.

Būvkompānija LEC ir viena no vadošajām būvkompānijām Latvijā. LEC ir nostiprinājis tirgus pozīcijas Baltijā celtniecības, enerģētikas, sakaru sistēmu montāžas un siltumbūvniecības jomā. Uzņēmums līdz šim īstenojis vērienīgus būvniecības projektus ne tikai Latvijā, bet arī vairāk nekā 12 pasaules valstīs. To vidū Vācijā, Slovākijā, Krievijā, Gruzijā, Ganā, Kotdivuārā, Horvātijā, Maltā un citās valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses