Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Gan prevencija, gan soda neizbēgamība

Nodokļu administrēšanā daudz lielāka nozīme turpmāk būs potenciālo risku analīzei, sarunā ar Guntaru Gūti pauž Valsts ieņēmumu dienesta (VID) jaunā ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme.

Top komentāri

Kāpēc
K
Vairāk Saules tika izkratīts, bet Ganbei netika??? Kāpēc bija atšķirīga pieeja???
lvantiglobalisti
l
Tas atgādina iepriekšējās VID ''načaļņicas'' retoriku.Arī nāk no PSRS administratīvā aparāta.Nevar piespiest maksāt nodokļus ,ja nodokļi ir nesamērojami lieli.Ja nodokļos tiek summēti jau 50 % ,tad nodokļi netiks maksāti.Darba ņēmēja nodoklis ir jāsamazina uz 50 %,un jāatceļ nodoklis darba devējiem par to ,ka darba ņēmējs ir kaut ko nopelnījis.Varat darīt ko gribat.Var protams piespiedu kārtā atņemt cilvēkiem visu ,kas viņiem pieder ,bet tādā valstī daudzi - izņemot kantoru žuerkas nedzīvos.Tagad valsti var pamest ,un aizbraukt uz citu Zemes nostūri.Cilvēki neredz nodokļos pareizu pielietojumu.Nodokļi tiek izšķērdēti ierēdņu vidū.Ierēdņiem tiek celtas nepamatotas algas.Ierēdņi tiek nepamatoti prēmēti.Ierērdņu skaits uz palikušajiem Latvijas iedzīvotājiem ir milzīgs.Jāsamazina ierēdņus būtu vismaz uz 45-50 %.Neviens uzņēmējs netaisās barot kantoru žurkas.Parasti no žurkām atbrīvojas.
TrollisJT
T
Galvenais - attiecības VID samunsturēt tik sarežģītas, lai bez personīgā grāmatveža nevarētu iztikt ne lauku pensionārs! Iedomājieties, kā uzplauks grāmatvedības industrija! PS. Un cilvēkiem, kuri pirms pieciem gadiem beiguši saimniecisko darbību tik sūtiet draudu vēstules par neiesniegtām deklarācijām! Jūs taču esat ārpus likuma! Kā čekisti savulaik!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē