Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Siliņš: Pensionāru nabadzības apjoms pieaug lavīnveidīgi

Pensionāru labklājība ir tieši atkarīga no valsts ekonomikas līmeņa, tajā skaitā ēnu ekonomikas apkarošanas rezultātiem, sarunā ar Guntaru Gūti atzīst Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) vadītājs Andris Siliņš.

Top komentāri

rekur
r
Ja nabadzības risks ir visiem , kam 405 Ls/mēn. , tad jau tas risks ir 30% strādājošo plus vēl 90% pensionāru. Kopā sanāks 50% Latvijas iedzīvotāju.
Imants
I
Cik labi, ka ZZS nav valdībā. Jo ,kamēr bija Barča un ZZS bija pie varas par pensionāriem neviens neuztraucās, tagad pamanījuši pensionāru lielo nabadzību, netaisnību vecuma pensiju aprēķinā, pensiju fondu apzagšanu un t.t.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Siliņš personīgi ir atbildīgs par to, ka nostrādājis 40-50 gadus, cilvēks saņem pensijā pusi no minimālās iztikas. Tā ir viena un tā pati kompānija, kas 90. gados uztaisīja likumu, pēc kura vienā dienā varēja noveidot 4000 eiru pensiju, ja tikai bija piķis kabatā. Tagad visi zin, ka likuma nepilnības šo stāvokli radīja, bet mainīt likumu nedrīkst, jo katrai blēdībai apakšā ir kāds kurš var apvainoties ja kaut ko mainīs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jāpieņem izsvērti un pārdomāt

Par to, kā politiskā diskusija par Krievijas tranzīta kravu plūsmas slēgšanu caur Latvijas ostām izskatās no Liepājas ekonomisko interešu skatpunkta, Apvienotā saraksta (AS) valdes locekli, L...

Process bez rezultāta

Ekonomikas ministra Viktora Valaiņa lēmums bez rezultāta izbeigt konkursu uz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora amatu izraisīja lielāku vai mazāku šū...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē