Laika ziņas
Šodien
Apmācies


Sestdienas Intervijas

Vairāk Intervijas


Politika

Vairāk Politika



Tuvplānā

Barsukova bistrorāns © DIENA

Senāk Malnavu zināja kā to vietu Latvijā, kuru apmeklējis Hitlers, vēlāk ilgus gadus kā Malnavas sovhoztehnikuma mājvietu, bet turpmāk to droši vien daudzinās kā vietu, kurā uzaudzis Kaspars Barsukovs, šopavasar aprīlī Rīgā restorānu SMØR Modern Bistro atvērušais un uzreiz divas Michelin balvas – Michelin Bib Gourmand un Gada atklājums – saņēmušais pavārs.

Par dēliem un tēviem © DIENA

Ar vizuāli piesātinātu, drūmu pasaku par radītāju un viņa radīto uz ekrāniem atgriezies oskarotais meksikāņu autors Giljermo del Toro, kura darbi aizrauj jau trešo desmitgadi.

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi

Pieredze

Vairāk Raksti


RECEPTES

No Latvijas svētkiem līdz adventei © DIENA

Noslēdzot latviešu tradicionālās virtuves mēnesi, nevar nepadalīties ar lielisku aukstās sezonas ēdienu – šķelto zirņu putru, kas komplektā ar saceptiem sīpoliem un bekonu ir vienkārši kaut kas ļoti labs. Bet šonedēļ jau arī pirmā adventes svētdiena, tāpēc pārejam decembra svētku režīmā ar gardu kārtainās mīklas kūciņu!

In memoriam

Vairāk In memoriam