Sestdienas Intervijas
Tūkstotis dzeramnaudā © DIENA
Jānis Jenzis par pavāru pašnāvībām, Latvijas restorānu dienām un nedienām un kāpēc viņš nav kļuvis par ārstu.
Politika
Pasaule
Mišela Obama strauji notievējusi
Zvaigžņu veselība.
Tuvplānā
Barsukova bistrorāns © DIENA
Senāk Malnavu zināja kā to vietu Latvijā, kuru apmeklējis Hitlers, vēlāk ilgus gadus kā Malnavas sovhoztehnikuma mājvietu, bet turpmāk to droši vien daudzinās kā vietu, kurā uzaudzis Kaspars Barsukovs, šopavasar aprīlī Rīgā restorānu SMØR Modern Bistro atvērušais un uzreiz divas Michelin balvas – Michelin Bib Gourmand un Gada atklājums – saņēmušais pavārs.
Par dēliem un tēviem © DIENA
Ar vizuāli piesātinātu, drūmu pasaku par radītāju un viņa radīto uz ekrāniem atgriezies oskarotais meksikāņu autors Giljermo del Toro, kura darbi aizrauj jau trešo desmitgadi.
Ceļojumi
Pieredze
RECEPTES
No Latvijas svētkiem līdz adventei © DIENA
Noslēdzot latviešu tradicionālās virtuves mēnesi, nevar nepadalīties ar lielisku aukstās sezonas ēdienu – šķelto zirņu putru, kas komplektā ar saceptiem sīpoliem un bekonu ir vienkārši kaut kas ļoti labs. Bet šonedēļ jau arī pirmā adventes svētdiena, tāpēc pārejam decembra svētku režīmā ar gardu kārtainās mīklas kūciņu!

