Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kad ir vērts aizdot naudu un kad nē?

Lielāku vai mazāku summu aizdošana notiek gandrīz ikvienam. Tas var būt piedāvājums apmaksāt kolēģa pusdienas, kad viņš mājās ir aizmirsis maku vai aizdevums draugam, kurš nonācis nopietnās nepatikšanās. Ir diezgan daudz līdzīgu situāciju. Tomēr reizēm rodas šaubas – kad īsti ir vērts aizdot naudu, un kad to nevajadzētu darīt?
Reklāmraksts

Lietotās automašīnas Latvijā: Pircēja rokasgrāmata

Gadu desmitiem lietotu automašīnu pirkšana un pārdošana bijusi kā laimes spēle, kurā var paveikties vai…nepaveikties. Vēl pirms neilga laika varēja cerēt uz pārdevēja godaprātu un fizisku auto pārbaudi, lai saprastu, ka auto nav trūkumu.
Reklāmraksts

Pamatu hidroizolācija: praktiski padomi, kā to veikt mājas pamatiem

Viens no atbildīgākajiem uzdevumiem, būvējot māju, ir hidroizolācija pamatiem. Lai ēka kalpotu kvalitatīvi daudzu gadu garumā, ir svarīgi šo darbu paveikt pareizi, ievērojot vairākas būtiskas nianses. Ja arī jums šis temats ir aktuāls, iepazīstieties ar noderīgu informāciju šajā rakstā!
Reklāmraksts

FOMO e-pasta mārketingā

Mārketinga joma ir dramatiski attīstījusies līdz ar jaunu tehnoloģiju un platformu parādīšanos. Tomēr ir viena cilvēka emocija, ko mārketinga speciālisti ir izmantojuši gadu desmitiem, kas joprojām ir nemainīga: bailes palaist garām (nokavēt) jeb FOMO. Mūsdienu digitālajā laikmetā FOMO ir atradis stabilu vietu e-pasta mārketinga jomā. Šajā rakstā ir apskatīts FOMO mārketingā un sniegts ieskats par tā efektīvu ieviešanu e-pasta kampaņās.
Reklāmraksts

Darbs no mājām – kā uzsākt karjeru IT nozarē?

Laikmetā, kuri raksturo strauji tehnoloģiskie uzlabojumi, informācijas tehnoloģiju (IT) nozare ir svarīga ekonomikas sastāvdaļa. Latvija, ar savu aizvien pieaugošo jaunuzņēmumu (start-up) skaitu un ārvalstu investīcijām tehnoloģijās, nav izņēmums. Šis raksts ir kā ceļvedis tiem, kuri vēlas iegūt profesiju IT jomā Latvijā, pat ja nav formālas izglītības šajā jomā.
Reklāmraksts

Droši, efektīvi, pieejami: Mūsu pacēlāji jūsu darbiem!

Mums visiem patīk atrasties pāris metrus virs zemes. Citam pārnestā, citam tiešā nozīmē – ikdienā strādājot augstumā. Saskaņā ar valsts darba inspekcijas pārskatu par 2022. gadu, darbs augstumā ir viens no riskantākajiem darba veidiem. Tajā ietilpst darbs ar aprīkojumu, kā arī darbs ar celtniecības vai rūpniecības konstrukcijām. Lai nodrošinātu darba drošību augstumā, ir svarīgi ievērot drošības noteikumus un izmantot piemērotus pacēlājus, kas atbilst darba vides prasībām. Esam apkopojuši pacēlāju tipus, lai vari piemeklēt veicamajiem darbiem piemērotāko.
Reklāmraksts

Kāpēc izvēlēties sertificētu dermatologu drošai skaistuma injekciju veikšanai?

Skaistumkopšana ir teju katras sievietes ikdiena. Patīkami skaistuma rituāli ir arī lielisks veids, kā veltīt laiku sev, atslābināties, atgūt enerģiju un atpūsties no ikdienas gaitām un rūpēm par apkārtējiem. Ja ikdienā par savu skaistumu rūpējamies pašas, tad padziļinātām rūpēm par sava ķermeņa un sejas ādas skaistumu izvēlamies profesionāļu pakalpojumus.
Reklāmraksts

Ko ņemt vērā pirms redzes pārbaudes?

Rūpes par veselību ir labas pašsajūtas un dzīves kvalitātes pamatā. Ikdienā, ievērojot veselīga dzīvesveida pamatprincipus un veicot regulāras veselības pārbaudes, varat laicīgi novērst daudzu slimību riskus.
Reklāmraksts

5 iemesli, kādēļ izvēlēties digitālā mārketinga pakalpojumus

Vai vēlies sasniegt jaunas virsotnes savā uzņēmējdarbībā? Risinājums var būt mārketinga pakalpojumi, kas ļauj sasniegt jaunus klientus un realizēt citus nozīmīgus plānus, lai pārietu jaunā līmenī. Vai vēlies uzzināt vairāk par digitālā mārketinga sniegtajām iespējām? Tad lasi raksta turpinājumu!
Reklāmraksts

Carglass - Kvalitatīvs vējstikla remonts

Lai pārvietošanās ar automašīnu būtu droša un komfortabla, par to pienācīgi jārūpējas. Regulāra tehniskā apkope ir viens no pamatnoteikumiem, kas jāievēro ikviena auto īpašniekam, tomēr tas pilnībā nepasargā no dažādiem ārējiem faktoriem, kā rezultātā var rasties automašīnas bojājumi.
Reklāmraksts

Mēbeļu salons “Kate” - viss skaistai videi

Vai ir pienācis laiks iegādāties jaunas mēbeles savam mājoklim? Mēbeļu veikalu piedāvājums patīkami pārsteidz, taču, kā izvēlēties piemērotākās mēbeles, kas labi kalpos ilgtermiņā? Pirmkārt, izvēlieties kvalitāti, otrkārt dodiet priekšroku uzticamai tirdzniecības vietai, kur nopērkamas labāko ražotāju mēbeles.
Reklāmraksts

Tulkošana – starptautiskai saziņai un sadarbībai

Tulkošana kopš senseniem laikiem palīdzējusi cilvēkiem pārvarēt valodas barjeru, apmainīties ar informāciju un tirgoties. Vēl jo svarīgāka tā ir mūsdienās, kad sazināmies dažādās valodās ar sadarbības partneriem visās pasaules malās.
Reklāmraksts

Metināšanā būtiska vajadzība darba drošībai – kvalitatīvs metinātāju apģērbs

Jomās, kurās darbinieki pakļauti paaugstinātam riskam, jādara viss iespējamais viņu drošībai. Metālapstrāde un metināšana pieder pie darbības sfērām, kurās šis nosacījums jāievēro īpaši rūpīgi, tāpēc izveidoti standarti šī darba veicēju pasargāšanai. Kādiem jābūt darba apstākļiem, t.sk. arī darba apģērbam, lai, veicot ikdienas pienākumus, darbinieks būtu maksimāli pasargāts no traumām un iespējas savainoties? Kāpēc metināšanas jomā jāievēro īpaša piesardzība, kāds metinātāju apģērbs garantē darbinieka drošību un kur to meklēt – uzziniet šī raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Auto noma uzņēmuma vajadzībām: kam pievērst uzmanību un kā atrast piemērotāko

Ikdienā pārvietošanās bez auto ir laikietilpīga un dažādās situācijās pat teju neiespējama, īpaši ja runājam par darbu, kura specifika nosaka pārvietošanos no viena punkta uz citu, kā arī lielas vai nelielas kravas, vai personu pārvadāšanu. Lai darba diena ritētu veiksmīgi un visu plānoto darbību veikšanai netraucētu pārvietošanās līdzekļu trūkums, atceries, ka auto noma ir lieliska izvēle uzņēmuma vajadzību nodrošināšanai.