Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Karaļa vēriens - Saūda Arābijas monarhs ceļo ar 500 tonnām bagāžas un 1500 cilvēku svītu © DIENA(16)

Kad Saūda Arābijas karalis nolēmis doties vizītē uz kādu citu valsti, viņa svītai ir ko nopūlēties. Selmāns Āl Saūds neceļo pārāk bieži, bet tad, kad to dara, tas ir ar īsti karalisku vērienu. Vizītē uz Indonēziju, kas ir pasaulē visvairāk apdzīvotā musulmaņu valsts, karaļa ērtību nodrošināšanai līdzi tika vestas 500 tonnas bagāžas un 1500 cilvēku liela svīta, vēsta CNN.

Vēsture Dienā: Uz Peipusa ezeru mūsu copmaņus dzen klimatiskā nolemtība © DIENA

Lai gan tiek apgalvots, ka no klimata pārmaiņām Latvija būšot lielākā ieguvēja Eiropā, pagaidām 2017. gads ar sauli mūs nav lutinājis. Tas droši vien nozīmē tikai to, ka arī nākamajos gados mums tāpat kā līdz šim būs jāspēj noķert tos retos brīžus, kad laiks ir tuvu ideālam, lai darītu to, ko tādā laikā var darīt, nevis tupētu virtualitātē, kas pagaidām vēl iedegumu nenodrošina.

Grupa Astro’n’Out radījusi savu apģērbu kolekciju

Svinot jaunā albuma URDA iznākšanu, grupa Astro’n’Out radījusi savu apģērbu kolekciju – papildus jau ierastajiem grupu T-krekliem tapuši legingi, kā arī bodiji bērniem, jo kopš iepriekšējā albuma Lauvas iznākšanas mūziķu apvienība kļuvusi par pieciem bērniem bagātāka - informē grupas pārstāve Līga Andžāne.