Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ar koncertu Rīgā atgriezīsies Simply Red

Atzīmējot 30 gadu jubileju, ar karjeras labākajām dziesmām nākamā gada rudenī Rīgā uzstāsies _Simply Red, _informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Soulmūzikas leģendas koncertēs Arēnā Rīga 23. oktobrī un šī koncerttūre iezīmēs grupas atgriešanos uz lielo arēnu skatuvēm pēc šova Londonā pirms pieciem gadiem. "Man patīk jubilejas, un šī ir liela!" saka grupas solists Miks Haknels. "Ir īstais laiks atgriezties!"

Simply Red nemainīgi tiek uzskatīta par vienu no labākajām grupām Apvienotajā Karalistē. Vērienīgajā koncertturnejā iekļauti šovi lielākajās Eiropas pilsētās, ieskaitot 14 koncertus Lielbritānijā, kas kulmināciju piedzīvos Londonā ar diviem noslēguma šoviem O2 arēnā.

Simply Red var lepoties ar vairāk nekā 60 miljoniem pārdotu ierakstu un vienu no iespaidīgākajiem hitu sarakstiem, ieskaitot Holding Back The Years, If You Don’t Know Me By Now, Something Got Me Started, Stars, Fairground, The Air That I Breathe, For Your Babies un Sunrise

Gatavojoties šai nozīmīgajai koncertturnejai, dziedātājs ar vienu no spēcīgākajām balsīm soulmūzikas vēsturē - Miks Haknels atzīst: 'Grupas nosaukumā apzināti ir ietverts vārds "vienkārši" - tas raksturo to, ko mūzikā vēlos panākt. Manā prātā joprojām dzimst jaunas melodijas, dziesmu vārdi un būs arī jauns albums, kad pienāks īstais laiks. Taču šobrīd būt Simply Red līderim un uzstāties kopā ar grupu ir tas, ko vēlos darīt vairāk par visu pasaulē. Mūsu fani zina, kas mēs esam. Viņi vienmēr bijuši mums lojāli. Un tagad es vēlos kāpt uz skatuves un sniegt klausītājiem tieši to, ko viņi no mums gaida - patiesu mūziku."

Biļetes uz koncertu tiks laistas pārdošanā ceturtdien, 11. decembrī, plkst. 10 www.ticketpro.lv un Ticketpro kasēs. Jau 9. decembrī, plkst. 10 tiks uzsākta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Koncertā būs tikai sēdvietas. Biļešu cena - no 39 eiro.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja