Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kārlis Kazāks Nacionālajā teātrī atvērs albumu Gultne

2013. gada 11.janvārī Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē notiks mūziķa Kārļa Kazāka dziesmu albuma Gultnes atvēršanas koncerts. Šā koncerta apmeklējums būs vienīgā iespēja iegūt savā īpašumā albumu Gultnes kompaktdiska formātā. Diska kopija jau ir iekļauta koncerta biļetes cenā, vēsta teātra pārstāve Līga Rimšēviča.

Ļoti pieprasīti ir bijuši Kārļa Kazāka koncerti Nacionālā teātra OKartes Jaunajā zālē. Kārlis ir arī neiztrūkstošs Nacionālā teātra "īsto" projektu – Īstie Ziemassvētki, Īstie Jāņi, Īstais Ziemassvētku koncerts, Īstais teātris, dalībnieks un līdzautors.Kārlis Kazāks atzīst, ka viņa dziesmas ir viņa sarunas ar Dievu, ar superego, ar zemapziņu. Tajās atspoguļojas viņa iespaidi par notikumiem, ceļojumiem, atziņas par dzīvi.

Par savu jauno albumu Kārlis stāsta: "Tā var būt gan rāma plūšana pa sen zināmu un lēni mainīgu gultni, tā var būt citas gultnes atklāšana, pat jaunas veidošana paša spēkiem. Tādas ir manas sarunas, kas attapušās kā dziesmas."  

Koncertā autoram uz skatuves pievienosies Māris Bīmanis, Gints Sola, Juris Kroičs, Anete Kozlovska un citi mūziķi.    

Gultnes ir Kārļa Kazāka trešais ieraksts, kas seko 2008. gada diskam Uz manām plaukstām un 2010. gada albumam 16 stundas. Dziesminieka iepriekšējo gadu ieraksti ir bez maksas lejuplādējami interneta vietnē www.kazaks.lv Reizē ar ziņu par biļešu tirdzniecības sākšanu, autors iepazīstina klausītājus ar pirmo albuma vēstnesi- dziesmu Atstāj mani tepat.

Biļetes uz Kārļa Kazāka koncertu ir nopērkamas Biļešu paradīzes un Nacionālā teātra biļešu kasēs.   

Gultne 1. Padziļinājums zemes virsmā, pa kuru plūst (piemēram, upes vai strauta) ūdens. // Ezera ieplakas zemākā daļa, kuru piepilda (ezera) ūdens.

2. Virziens, kādā noris, attīstās (piemēram, process, darbība, pasākums). // Pamats, uz ko balstās (kāds pasākums vai parādība). /http://www.tezaurs.lv/sv/?w=gultne

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja