Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Krastu mačā uzstāsies Rīgas labākie dīdžeji

18. un 19.augustā brīvdabas diennakts basketbola turnīra Krastu mačs ietvaros galvaspilsētas centrā uzstāsies Rīgas labākie dīdžeji, kā arī viens no vadošajiem Skandināvijas klubu māksliniekiem dj Defkut. Laukumā pie Latvijas Nacionālās operas (LNO) turnīra dalībniekus un apmeklētājus sestdien, 18.

augustā, no plkst.13.00 izklaidēs tādi populāri mākslinieki kā dj Rapa, dj AIVA, dj Bogdan Taran un dj Rudd. Šajā laikā turpat sāksies arī Krastu mača trīs punktu metienu un citi konkursi, informēja VEF Rīga direktore Laila Spaliņa. Sestdienas vakara programmu noslēgs viesmākslinieka dj Defkut uzstāšanās. Savukārt pusnaktī, kad LNO ēku izrotās īpašas gaismas un video instalācijas, uzstāsies dj Kasapr Kondrat. Nakts programmā - dj Get Dizzy, dj Ratz Lukas un _Rocknrolla.Svētdienas rītā basketbolistus un līdzjutējus uzmundrinās dj Artūrs Mednis (JaffaRiga_), pēc tam dj Aspirīns, dj Tribe, bet pasākumu noslēgs dj Monsta.

Kā zināms, Krastu mačā sacenšas divas komandas - Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji. Rezultāts tiek skaitīs kopsummā no starta līdz finiša svilpei, finālā noskaidrojot uzvarējušo Daugavas krastu. Pirmais Krastu mačs 2010.gadā noslēdzās ar Daugavas kreisā krasta uzvaru pār labo krastu ar rezultātu 1417:1326, savukārt pērn labais krasts revanšējās - 1311:1155.

Krastu mača ietvaros galvaspilsētas centrā varēs vērot arī karsējmeiteņu, ielu vingrotāju, BMX un triāla paraugdemonstrējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja