Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
"AB dambis ir tikai 60 metru plats, bet celtnei jābūt vismaz tikpat platai un ap 150 metru garai. Krietnai daļai no celtnes jāatrodas Ziemas ostas akvatorijā. Tā pēc definīcijas ir celtne Daugavā, nevis uz AB dambja"

Politiska griba pret argumentiem

Par vietām, kas derīgas vai nederīgas akustiskās koncertzāles Rīgā būvniecībai, ar arhitektu, RTU profesoru Jāni Krastiņu sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

Mjā ...
M
Kāpēc ne Daugavas vidū? Būtu tik pat dārgi (AB dambis jau tā pati upe vien ir), vēl autostāvvietas placis uz pāļiem kādiem 2000 mašīnu (mazāk nevar). Utt. Starp citu, apakša tai zālei uz AB dambja ir jāveido kā hidrobūvei. Un tām izmaksas ir par kārtu lielākas, salīdzinot ar kaut kur pļavā būvētām. Tas nozīmē, ka pamati vien tai zālei maksās kādus 30 ... 40 miljonus. Kuveita un Sauda Arābija nobāl uz mūsu fona ...
Krējums Saldais
K
Nevis ažiotāža kur un ko būvēt, bet kā nolaist podā pēc iespējas vairāk naudas, maskējoties ar boļševiku saukli - Māksla pieder tautai. Pensionāri, skolotāji, ārsti un pats galvenais invalīdi var mierīgi pagaidīt.
krustdels
k
Paldies profesoram Krastiņam par argumentētu viedokli un nebaidīšanos nokļūt kultūras "melno avju" sarakstā. Priecē, ka ar vien vairāk sabiedrībā zināmi cilvēki neliec galvas Melnbārdes un Co priekšā, kura demagoģiski bļauj uz katra kultūras pasākuma stūra par koncertzāles celšanu - "Mēs to esam pelnījuši jau sen". Labāk lai Melnbārde pabraukā pa slimnīcām, uzņemšanas punktiem un paskatās kā strādājas mediķiem un vai tā ir pienācīga alga par to grūto atbildīgo darbu. Zīmēties kultūras pasākumos, kur visi uzgavilē, smaida, liec muguras ir protams patīkami, bet atrauti no reālās dzīves. Ceru, ka visa tā iecere par koncertzāli uz AB dambja tiks noairēta, ja jau varēja izcīnīt lielveikala būvēšanas atcelšanu Jelgavā, koku izzāģēšanu Rīgā, tad tādu monstru, lai laicīgi nogremdētu salasīsies pietiekami daudz interesantu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē