Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dailes teātrī atcelta pirmizrāde Peldētāju komanda

Radošo meklējumu cikla Brīva skatuve ietvaros paredzētā pirmizrāde Peldētāju komanda, kas bija plānota 5. martā Dailes teātra Kamerzāle, atcelta, informēja teātra pārstāve Liene Jakovļeva.

"Radošie meklējumi diemžēl nerealizējās mākslinieciski pilnvērtīgā izrādē," teikts teātra oficiālajā paziņojumā.

Pie Džabera Ramezani lugas Peldētāju komanda iestudējuma strādāja jaunais režisors Viesturs Roziņš. Iecerētā izrāde bija stāsts par četrām meitenēm, kuras tuksnesī gatavojas peldēšanas sacensībām.

Izrādes radošajā komandā strādāja arī scenogrāfs Valters Kristbergs, kostīmu māksliniece Iveta Šurma, horeogrāfs Kārlis Božs un gaismu mākslinieks Ronalds Kļaviņš. Tulkojumu veidojis Uģis Segliņš. Lomās - Ērika Eglija (Roja), Elīna Dzelme (Nerija), Inita Dzelme (Ketija) un Laura Atelsone (Lilija). 

Iegādātās biļetes nododamas Biļešu paradīzes kasēs.


Top komentāri

Aiz skatuve
A
Jāsaka paldies teātrim par drosmi atzīt radošu neveiksmi un netirgot biļetes uz vāju izrādi ar cerību - gan jau. Kā tas bieži notiek... Varu iedomāties, ka jaunajam režisoram šobrīd nav viegli ap sirdi. Un veiksmi meitenēm, nāks jaunas nepatikšanas, šīs aizmirsīsies :) Savu atbildību šajā situācijā (tāpat kā ar Djakonova izgāšanos turpat šosezon Dailē) jāuzņemas vienīgajai Latvijas režijas augstskolai un pasniedzējiem, kas kāliem vien izlaiž "režisorus" kuriem ir visai maza apjausma par amatu, nemaz nerunājot par mākslu.
Visszinis
V
Būsim godīgi, Elīna Dzelme ir sūdīga aktrise, viņa akadēmiju pabeidza ar knapu 4 aktiermeistarībā, un savu karjeru taisa caur gultu, jo, kā jau zinām, vīrs ir galva, bet sieviete ir kakls, kas to galvu groza. Ērika Eglija kā bija žurka no Talantu Fabrikas, tā arī palika. 3.plāna lomu aktrises vienkārši "nepavilka" lomas
Zinot Roziņu,
Z
varu apgalvot, ka viņam bija ļoti veselīgi dabūt pa pakaļu. Pārāk liels sajutās, kaut patiesībā vēl padumjš un ļoti sīkumains tipiņš.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja