Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Aktrise Regīna Razuma par KDi izdevumu

Jaunā Rīgas teātra aktrise Regīna Razuma izsakās par jauno plašāko kultūras un izklaides nedēļas izdevumu Kultūras Diena un Izklaide (KDi).

No ceturtdienas, 6. decembra, izdevniecība Dienas mediji saviem lasītājiem ik nedēļu piedāvās Latvijā biezāko, kvalitatīvāko un daudzpusīgāko kultūras izdevumu KDi. A3 formāta izdevuma 32 lappusēs katru ceturtdienu KDi sniegs gan visaptverošu kultūrprocesu izvērtējumu, gan arī izvērstas anotācijas par būtiskākajiem kultūras notikumiem visdažādākajās jomās. Paplašinātais kultūras izdevums apvienos laikraksta Diena kultūras žurnālistu kompetenci un Latvijas spilgtāko kultūras personību viedokļus. Lietderīgs jaunums KDi lasītājiem būs izdevumā iekļautie īpašie kultūras notikumi un kultūras norišu programmas.

Laikraksta Diena Kultūras nodaļas galvenā redaktore Dita Rietuma: "Viedokļi, analīze, recenzijas un vērtējumi būs šī izdevuma "mugurkauls", ko papildinās ieteikumi, kā orientēties daudzveidīgajā teātra izrāžu, koncertu, viesizrāžu, filmu, izstāžu un grāmatu piedāvājumā. Intervijas ar spilgtām personībām – teātrī, mūzikā, mākslā, literatūrā, kino, stila un dizaina pasaulē. Mūsu pārliecība ir, ka arī jaunās tehnoloģijas ir kultūras daļa, tālab – par tām gan rakstīsim, gan izmantosim to piedāvātās iespējas izplatīt Kultūras Dienas un Izklaides saturu digitālajās platformās: jaunais izdevums būs lasāms arī iPad versijā, bet atsevišķi tā segmenti – arī popularitāti ieguvušajā aplikācijā KinoDiena."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja