Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Roberts Patinsons kļūs par tēvu

Pirmdzimto gaidot.

Aktieris Roberts Patinsons 37 gadu vecumā pirmo reizi kļūs par tēvu – viņa draudzene Sukija Voterhausa ir mazuļa gaidībās. 31 gadu vecā modele, aktrise un dziedātāja priecīgo ziņu publikai pavēstīja uzstāšanās laikā Mehiko, tērpusies spožā mini kleitiņā. Voterhausai jau manāms neliels vēderiņš, un gan viņa, gan Patinsons teic, ka esot sajūsmā par ģimenes pieaugumu. Pāris ir kopā jau piecus gadus, un abiem šīs ir stabilākās attiecības.

Kļuvis populārs pusaudžu vampīrsāgā Krēsla, kurā atveidoja vienu no galvenajām lomām, Patinsons vairākus gadus bija kopā ar kinosāgas partneri Kristenu Stjuartu, taču pašķīrās pēc tam, kad izrādījās: aktrise filmas Sniegbaltīte un mednieks uzņemšanas laikā viņu krāpusi ar tās precēto režisoru Rūpertu Sandersu. Patinsons spēja piedot draudzenei, un abi nolēma dot viens otram otru iespēju, taču neilgi pēc salabšanas tomēr izšķīrās pavisam. Vēlāk izrādījās, ka Stjuartai patīk arī dāmas, un pēc dažādiem romāniņiem ar sabiedrībā zināmām skaistulēm arī viņa, šķiet, ir atradusi īsto un jau kopš 2021. gada ir saderinājusies ar scenāriju autori Dilanu Maieri.

Robertam Patinsonam ir vairāku attiecību pieredze, un viņš savulaik bijis pat saderinājies, taču atšķirībā no iepriekšējām attiecībām kopdzīvē ar Voterhausu viņam izdevies izvairīties no pārāk lielas publicitātes, lai arī Sukija ir populāra aktrise un modele.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata