Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Zaļo zemnieku vienīgā iespēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Brgmanim ar kāju pa.....
B
Sarkanie komunisti ir iedomājušies, ka šī zeme ir tikai viņu. Viņi vienmēr ir domājuši TIKAI par sevi un par saviem labumiem. Visu kompartijas laiku viņi valdīja, izkalpoja partijai no nodeva savus tautiešus. Arī tagad, jau 28 gadus, viņi ir pie varas un dara to pašu. Kā dzīvo viņi un, kā dzīvo vienkāršais cilvēks ????!!!! Kauns, bet šiem cilvēkiem kauna nav, viņi nekaunīgi pielieto visas metodes, arī čekas, lai noturētos pie varas un ieņemtu labus amatus.! Vienreiz ir jāpadzen visa šī iznīcinošā varza un mūsu zemei jātop par brīvu, ne komunistu zemi !
Taču nē.
T
Pasūtījuma raksts tāpat kā Kaktiņa meli. Brigmaņis, prom uz Maskavu.
bargais
b
Mani šie blēži badā mērdēs, ņems nost darba stāžu un vēl cerēs, ka es par šiem kropļiem balsošu!
Brigmani ārā !
B
Ko tas komūnistu draņķis vēl dara Saeimā 28 gadus pēc okupācijas beigām?
Zemnieks
Z
Es nevaru saprast, kuri ir tie Latvijas idioti kuri 28 gadus balso par so komunistu abortu atlieku zaglu bandu ZZS,,
idioti
i
komunisti visu valsti nolaidusi pilniga purva ,tauta dzivo nabadziba ,vai ari izlemj izcelot no savas dzimtenes ,toties banditi tik sapno par tiksanu atkal , cietuma jums vieta ,nevis saeima.
t
t
Ļuļa piekritu- brigmanis ir saldenieks kurs krievu laikos ir darijis daudz ļauna cilvekiem. ari pat savus tautiešus likvidejis, izsutijis. tada ir luk jusu sapnju zzs partija
vārds
v
''vienīgā iespēja'' ir pilnībā apzināties , ka vecās shēmas vairs nestrādās !!! jo jebkurš jaunais spēku samērs vairs nebūs iepriekšējais ; tāpēc ģīmji tik skābi JAU TAGAD
P
P
Ziepes lielas;vecie nevar, jaunie nevar(nespēj,nezin,nemāk), uz sēkļa uzsēdināto kuģi dabūt nost.Protams arī man nav variantu. Varbūt,ja mums būtu Ķīnas vai Taizemes ministru kabineti.Ar politisko atbildību nekas labs nav sagaidāms.
Neslāvs
N
Diemžēl arī ZZS vai NA nav labākā izvēle, taču ja jāizvēlas, tad labāk mazāko ļaunumu. Neiesim taču balsot par maskavistu bloku - Vienotība, Par!, Saskaņa + Konservi! Visi šie OIK bandīti kopā ar Maskavas aģentiem kā Potapova un Ušakovždanokpabrikiem! Kaimiņa āksti nav vērā ņemami, turklāt par naudu tie būs gatavi ošņāties ar Latvijai naidīgo Vienotības un SSaskaņas bloku. Tātad vai nu par ZZS vai NA. Tā ir latviešu izvēle!
Neslāvs
N
Jā, tieši Vienotība un SSaskaņa kopīgiem spēkiem izveidoja noziedzīgo sistēmu, kurā Vienotība laupa valsti, SSaskaņa laupa Rīgu. Vārdos abi mafiozie grupējumi nedaudz viens otru palamāja, taču darbojās pilnīgi saskaņoti un Krievijas interesēs. Vienotība iztirgoja Latviju krievu oligarhiem un OIK bandītiem, dzina latviešus trimdā, SSaskaņa padarīja Rīgu arvien krieviskāku. Formāli Vienotības rindās neietilpstošais, taču ilggadējais favorīts Rimševics lieliski parādīja, kā Vienotības urlas sadarbojas ar Kremļa oligarhiju. Nemaz nerunāsim par Dombrovski, kurš pa labi un kreisi andelēja TUA Krievijas specdienestu aģentiem un mafijai. Jāsaka paldies ZZS, ka tā pamazām sāk sēdināt Vienotības pabiras, kā Rimševics, kurs Latviju pārdevis Kremlim.
  • 11
  • 10
nu gan tu troļļo
n
ja senos Saskaņas čomakus, valsts nozadzējus ZZS sauc par latviešu izvēli
  • 17
  • 3
egle
e
Tagadējās valdības partijas nav nekāda medusmaize, bet ir izdrījušas valdībā čupu labu lietu un vismaz ir prognozējamas un raustās no vēlētājiem. Tāpēc jābalo par tām, nevis psihopātiem un alkāniem kaimiņiešiem vai paristiem - OIK shēmotājiem, vai nespējīgiem mentiem no bordāna kompānijas.
egle ir trollis
e
.
  • 7
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VĒLU VEIKSMI LATVIEŠU NACIONĀLISTIEM ! DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !
?
?
Vai ekskomunistu partija ZZS būtu tie nacionālisti?
  • 14
  • 1
Gregs Millers
G
Es gan par ZZS! Visādus KPV un JKP pie vars nevar laist to zemās kvalifikācijas un negodprātīguma dēļ. Šis partijas spēj tikai skaļi bļaut, bet neko jēdzīgu nepiedāvā. Un KPV nolasās cilvēki, kuriem par valsts vadīšanu nav nekāds jēgas. Stimuls ir tikai materiālais. Piemēram, ko dižu ir paveicis Artuss Saeimā? Ko Jurašss ar Strīķi RD? Nulli, ja ne negatīvu pienesumu. Tikai grūtgalvīši par tādiem balsos.
ziņkāre
z
Jaunā Vienotība?! Kur palika vecā?
  • 4
  • 2
Mregs Gillers
M
Draugs, īstās Partijas ir NA, Jaunā Vienotība un Par !
  • 2
  • 25
metam ZZS miskastē!
m
Lemberdzēn, tu piemirsi tādu niansi, ka ZZS ir bijuši visos atjaunotās LV Saeimas sasaukumos, kamēr tevis aprietās partijas tur nav bijušas un varējušas sevi pierādīt. Pietiks jūsējiem nozagt mūsu valsti!
  • 28
  • 3
Nazis
N
Es teiktu, ka valdības partijas ir vēlētāju un vispār visu iedzīvotāju vienīgā iespēja, ja negrib, lai jau dažus mēnešus pēc vēlēšanām sākas lieli mēsli, ko sataisīs dažād klaunu (Kaimiņa banda) un politisko pārbēdzēju (Strīķes, Bordāna, Pavļuta, Pūces) jaunpartijas.
pret klauniem
p
skaidrs, ka zzs ir jēdzīga partija, par spīti visiem uz viņiem lietajiem mēsliem dara labas lietas valdībā. viņi vsimaz neliekuļo un viņu cilveķi enamina partijas. citu nav, par ko balsot? nafig nodevējus saskaņu, nafig pašizceptos gaišos spēkus, nafig klaunus.
jēdzīga zagļu partija
j
Smagos noziegumos apsūdzētā troļļi pamodušies.
  • 18
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata