Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

ASV

Baidens trešdien apmeklēs Izraēlu

ASV prezidents Džo Baidens trešdien dosies solidaritātes vizītē uz Izraēlu, paziņoja valsts sekretārs Entonijs Blinkens, kā arī sacīja, ka Izraēla un Vašingtona ir vienojušās izstrādāt palīdzības plānu Gazas joslai.

ASV sāk piegādāt munīciju Izraēlai

ASV jau ir sākušas piegādāt kritiski nepieciešamo munīciju un militāro aprīkojumu Izraēlai, kas kopš sestdienas karo ar Gazas joslā valdošo palestīniešu kaujinieku grupējumu Hamas, pirmdien paziņoja Baltā nama administrācija.

Hyundai un Kia ASV atsauc 3,3 miljonus automobiļu

Dienvidkorejas autobūves uzņēmumi Hyundai un Kia ASV atsauc 3,3 miljonus automobiļu saistībā ar to pēkšņas aizdegšanās risku, liecina ASV Ceļu satiksmes drošības pārvaldes (NHTSA) paziņojums.

Holivudas scenāristi vienojas izbeigt streiku

ASV televīzijas un kino scenāristi otrdien vienojās izbeigt gandrīz piecus mēnešus ilgušo streiku, jo ir panākuši vienošanos ar producentu studijām par atalgojumu, paziņoja Amerikas Scenāristu ģilde (WGA).

Tramps īstenojis krāpšanu, uzpūšot īpašumu vērtību

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps un viņa dēli Ēriks un Donalds juniors ir īstenojuši krāpšanu, gadiem ilgi uzpūšot ģimenes uzņēmuma Trump Organization nekustamo īpašumu un finansiālo aktīvu vērtību, otrdien nolēma Ņujorkas tiesnesis Arturs Engorons.

Holivudas scenāristi varētu pārtraukt streiku © DIENA

ASV scenāristus pārstāvošā arodbiedrība Writers Guild of America (WGA) paziņojusi, ka panākta provizoriska vienošanās ar Holivudas studiju vadību, kas varētu pielikt punktu gandrīz piecus mēnešus ilgajam scenāristu streikam, vēsta BBC.