Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Imagine Dragons nākamvasar uzstāsies Lietuvā

Grammy balvas ieguvēji, multiplatīna rokgrupa Imagine Dragons nākamajā vasarā ar vienīgo koncertu Baltijā 16. augustā uzstāsies Viņģa parkā Viļņā, Lietuvā, pasaules koncertturnejas Mercury Tour ietvaros. Tūre atzīmē viņu ļoti gaidītā albuma Mercury - Acts 1 & 2 izdošanu, kas nākamajā gadā sāksies Dānijā, pirms došanās uz Itāliju, Horvātiju, Poliju, Lietuvu, Franciju, Izraēlu un Grieķiju.

Imagine Dragons turpina mainīt roka definīciju 21. gadsimtā. Imagine Dragons ir viena no lielākajām rokgrupām pasaulē, kas turpina piepildīt lielākos pasaules stadionus un pārspēt rekordus. Apkopojot pārdošanas datu apjomus viņu kontā ir vairāk nekā 66 miljonu pārdotu albumu kopiju, 55 miljonu digitālo dziesmu klausījumu un 110 miljardu klausījumu straumēšanas servisos kopā.

Imagine Dragons izceļas kā vienīgā grupa vēsturē, kas nopelnījusi četrus RIAA Diamond singlus, proti, Radioactive (14x platīna), Believer (10x platīns), Demons (10x platīns) un Thunder (10x platīns). Kopš 2009. gada viņi 5 reizes pēc kārtas ir iekļuvuši Top 10 Billboard Top 200 ar Night Visions [2012] (7x platīna), Smoke + Mirrors [2015] (platīna), Evolve [2017] (trīskāršs platīns), Origins [2018] (platīns) un Mercury – Act 1 [2021].

Līdz ar Mercury – Act 2 iznākšanu šogad viņi pabeidza savu pirmo dubultalbumu, ko producējis leģendārais Riks Rubins (Rick Rubin). Albums turpina dominēt radio un Imagine Dragons joprojām ir viena no tikai četrām grupām, kas jebkad ir iekļuvušas Alternative Radio vienlaikus Top 5 singlu sarakstā, un vienīgā grupa, kas to spējusi atkārtot.

Imagine Dragons ir sadarbojušies ar leģendāriem māksliniekiem, sākot ar Kendriku Lamāru (Kendrick Lamar), Lilu Veinu (Lil Wayne), Wiz Khalifa un Avicii, kā arī ar filmu komponistu Hansu Cimmeru (Hans Zimmer).

Grupa ziedojumos ir ievākusi miljonus dažādiem mērķiem, tostarp bērnu vēža labdarības organizācijai Tyler Robinson Foundation un līdera Dena Reinoldsa LOVELOUD fondam un LGBTQ+ jauniešu atbalstam. 2022. gadā Ukrainas prezidents Vladimirs Zeļenskis viņus iekļāva starp vēstniekiem UNITED 24, kas palīdz sniegt humāno palīdzību Ukrainā.

Biļetes Biļešu servisa tīklā no 1. decembra plkst. 10.00.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja