Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Teātris

Kalnciema kvartālā norisināsies Nacionālā teātra diena

Sestdien, 10. septembrī, plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies Nacionālā teātra diena. Tirgus laikā kopā ar Latvijas Nacionālo teātri tiks atklāta teātra sezona – Agnese Budovska, Madara Botmane un citi aktieri priecēs ar muzikāliem priekšnesumiem, par īpašu cenu varēs iegādāties biļetes, kā arī piedalīties konkursos un laimēt balvas.

Foto: Dailes teātrī svin Gunāra Placēna 95. jubileju

Dailes teātrī savu 95. dzimšanas dienu šodien svin vecmeistars Gunārs Placēns. Sveikt nozīmīgajā jubilejā aktieri bija sanākuši teātra kolēģi, kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA), Latvijas Teātra darbinieku savienības un Eduarda Smiļģa Teātra muzeja pārstāvji, kā arī aktiera ģimene un draugi.

Daugavpils teātrī top Latviešu šausmu stāsti

1. oktobrī, kad dienas būs kļuvušas īsākas un līdz ar rudens drēgnumu būs pienācis veļu laiks, Daugavpils teātrī notiks šīs sezonas pirmā jauniestudējuma pirmizrāde - Latviešu šausmu stāsti Georgija Surkova režijā.

Liepājas teātra izrādi Vilki varēs noskatīties Rīgā

Liepājas teātris 10. septembrī dosies uz Rīgu, lai Teātra mājā Zirgu pasts parādītu savu iestudējumu Vilki. Izrādi Liepājas teātrī iestudējis režisors Toms Treinis, to veidojot pēc dramaturģes Rasas Bugavičutes-Pēces lugas, kas īpaši tika rakstīta teātra vajadzībām.

Daugavpils teātris sāk jauno sezonu

Ceturtdien, 4. augustā, Daugavpils teātra kolektīvs tikās, lai pēc teātra valdes priekšsēdētāja Oļega Šapošņikova uzrunas un tradicionālās kopbildes sāktu darbu pie 2022./2023. gada sezonas jauniestudējumiem.