Quantcast
Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains

Pārmaiņas restorānu šķīvjos

Pēdējos pāris gados vides jautājumiem sāk pievērsties tie, kam vēl nesen nebija nekādas daļas ne gar klimata pārmaiņām, ne gar bioloģiskās daudzveidības sarukšanu, ne gar atkritumu kalniem sauszemē un zupām okeānā.

Top komentāri

ļuļa
ļ
nevis gaļas ēšana ir problēma un kaitīga videi, bet tas, ka pārtika tiek transportēta pāri visai pasaulei. ja teļi no vācijas tiek vesti nobarot uz spāniju un tad vesti uz turciju vai atpakaļ uz vāciju nokaut, ja aitas no jaunzēlandes ved uz eiropu, ja cūkas no baltijas ved uz austriju, tad, piedodiet, kaut kas nav kārtībā. un tieši tikpat nenormāli ir vegānu apgalvojumi, ka jūs dzīvojiet dabu saudzējoši. dabu saudzējoši dzīvo tie cilvēki, kuri pārtiku pērk no piegādātājiem, ne tālāk kā 200 km. jūsu soju ved no brazīlijas, un jūsu mandeļu dēļ kalifornijā ir sausums un savvaļas ugunsgrēki. es ēdu gaļu katru dienu, un dzīvoju draudzīgāk par jums, jo man viss izaug dārzā pašai un nekas vispār nekur nav jāved, bet gaļu pērku no vietējiem zemniekiem un medniekiem pa taisno.
Irlielāmērāticams
I
ka ir jābūt ļoti uzmanīgam, lai jēdzienus "uztura zinātne" un "viltus zinātne" atšķirtu vienu no otra.
zini
z
uz tā šķīvīša labs gardums manam ruksītim,bet ne man,izņemot tomātiņus.
Skatīt visus komentārus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata