Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Seksa bēgums

Mūsdienu trīsdesmitgadnieki un divdesmitgadnieki, kuriem pret seksu nav gandrīz nekādu aizspriedumu, dzimumdzīvi piekopj retāk nekā iepriekšējās paaudzes.

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
Ir dabiski, ka izmirstošas tautas retāk kniebjas.
Krējums Saldais
K
Izskaidrojums, ka ar seksu nodarbojas ar vien mazāks ļoti vienkāršs - Daba tādu fīču nav paredzējusi. Sekss vienmēr bijis tikai dzimtas turpinājuma instruments. Mūsdienās daudzi dzimtas turpināšanas vietā izvēlas karjeru. Nu Māte daba saka - negribat? Tēvu un māti godāt, bērnus gādāt un par tiem rūpēties? Tad arī nevajag. Ejiet un izmirstiet.
trusis nejaukais
t
Kjezberis liberaalais klauna zaabaks neko nav dzirdzeejis par to kas notiek liberaalajaas universitaatees un koledzhaas? Jo kreisie liberaalji to neuzskata par probleemu bet gan par sasniegumu, ka jebkurs seksuaals kontakts viirieshu kaartas paarstaavim var beigties ar atskaitiishanu un pat sodaamiibu, jo koledzhaas liberaalji ir pieteikushi karu iedomaatai "baltaas rases viirieshu dominancei" kaa rezultaataa pietiek tikai jebkurai sievieshu kaartas paarstaavei iemineeties, ka ir tikusi seksuaali izmantota un paraadiit ar pirkstu, lai pret attieciigo puisi var tikt veersta visa likuma bardziiba BEZ JEBKAADIEM PIERAADIIJUMIEM. Shaadi kreiso liberaalju likumi tikai iedroshina izmantot seksuaalos kontaktus ar meerkji izspiest naudu no viirieshu dzimuma vai jebkaadi citaadi ieriebt. Rezultaataa jaunieshi jau baidaas iesaistiities dzimumsakaros, jo sekas var buut graujoshas. Kaapeec zaabaks kjezberis sho iemeslu nav piemineejis? A taapec ka ir padumjsh puskoka leeceejs nevis zhurnaalists
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Tētis televizorā un sapņos

Tēvs klusums ir autobiogrāfiska, bet ne strikti dokumentāla drāma par meitas ilgām kaut uz brīdi sastapt savu tēvu divatā.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata