Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ir jābūt kādam, kas iet pa priekšu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lilija
L
Kolēģīt, apbrīnoju Tavu gara spēku un stiprumu! Tu esi apbrīnojama! Priecājos, ka ir cilvēki, kas Tevi novērtē! Tas darbs, ko Tu ari ik gadu pelnījis saņemt titulu "Gada cilvēks!" Man kā kolēģei līdzīgā biedrībā jāmācās no Tevis, nemest plinti krūmos pie "augstāk stāvošo" nesapratnes, neatbalstīšanas, bet iet uz priekšu. Ko tādu spēj tikai patiesi godprātīgi, pašaizliedzīgi, nesavtīgi cilvēki.
Inčukalnietis
I
Tik samākslotu cilvēku, tikai lai citu acīs izskatītos svēti, neēsmu vel redzējis! Invalīdu biedrībā izremontētajā pirtī un dušās bez viņas pašas un pietuvinātajiem neviens invalīds vai cilvēks ar vitām vajadzībām nav bijis ! Un tas viss pateicoties cilvēkiem ar invaliditāti, tie ir īstie Latvijas lepnumi, nevis viņa!
Inčukalniete
I
Šķiet, ka neesat tur nemaz bijuši un spriežat pavisam aplami un nemaz nezināt, kas īsti šajā biedrībā notiek. Valda nav samākslots cilvēks un nemaz necenšas citu acīs izskatīties svēta. Iesaku pamēģināt izdarīt kāda cilvēka labā kaut trešo daļu no tā ko viņa dara. Pirms šādi izteikties par otru paskatieties cik daudz laba esam paši darījuši neko neprasot pretī.
  • 2
  • 0
Ēdelweiss
Ē
Nu, jau kopš 1990.gada visiem pa priekšu iet nacionālais lepnums : LR PILSOŅI=LATVIEŠI sistemātiski izmantojot savas balstiesības un deliģējot savu varu latvijas politmafijas klaniem un to kloakai Saeima tadā veida uzturot valsts parvaldes totalas noziedzibas, dzimtbušanas un genocida 4.maija režīmu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



2017. gada stāsti

Vairāk 2017. gada stāsti


2016. gada stāsti

Vairāk 2016. gada stāsti


2015. gada stāsti

Vairāk 2015. gada stāsti


2014. gada stāsti

Vairāk 2014. gada stāsti


2013. gada stāsti

Vairāk 2013. gada stāsti


2012. gada stāsti

Vairāk 2012. gada stāsti


2011. gada stāsti

Vairāk 2011. gada stāsti


Jaunumi

Vairāk Jaunumi