Lieldienās cep saldu jēru
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Svētku kalendārs Rīgā
6. aprīlī no plkst. 12 no Sv. Jēkaba katedrāles līdz Doma
laukumam Ekumeniskais Krusta ceļa gājiens Via
Crucis
6. aprīlī plkst. 13 Rīgas Mārtiņa baznīcā
Mūzika Lielajā piektdienā
6. aprīlī plkst. 21
Rīgas Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā Johana Sebastiana Baha Lūkas
Pasija
8. aprīlī no plkst. 12 Lieldienas Mežaparkā
- rotaļas un citas Lieldienu tradīcijas
8. aprīlī plkst.
14 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā «Imanta» Lieldienu
gaviles - Lieldienu atrakcijas
8. aprīlī no plkst. 10
un 9. aprīlī no plkst. 12 Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā
- amatniecības un našķu tirdziņš, šūpoles, olu krāsošana, senās
koka spēles, dziesmas un rotaļas
8. aprīlī plkst. 16 Rīgas
Sv. Pētera baznīcā Lieldienu koncerts
9. aprīlī no plkst.
12 Rīgas kultūras centra Iļģuciems pagalmā pasākums
Saules aplī - darbnīcas un tautiskās tradīcijas
9.
aprīlī plkst. 14 VEF Kultūras pilī pasākums Nāc, nāc,
Lieldieniņa!
9. aprīlī plkst. 19 VEF Kultūras pilī
labdarības pasākums cilvēkiem ar īpašām vajadzībām
10.
aprīlī plkst. 19 Rīgas Sv. Pētera baznīcā Lieldienu koncerts
Līdz 13. aprīlim VEF Kultūras pils vestibilā Pavasara un
Lieldienu izstāde
Avots: www. kultura.riga.lv
Recepte Upurēšanas jērs
Vajadzēs:
80 g sviesta
80 g cukura
1 paciņa vaniļas cukura
šķipsna sāls
2 olas
1 tējkarote
ruma (Līga šo sastāvdaļu nepievieno, jo kūku ēd arī bērni)
80 g
samaltu riekstu (jebkādi)
80 g miltu
80 g kartupeļu
cietes
1 tējkarote
cepampulvera
Pagatavošana:
Sastāvdaļas
sajauc viendabīgā masā, lej formā un cep 180 grādu temperatūrā
40-45 minūtes.
Jēram nepieciešama speciāla forma. Mollu
ģimenei to uzdāvinājuši Markusa vecāki. Līga teic, ka tā nopērkama
arī lielveikalos Latvijā
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


0 komentāri