Mazāk desu, vairāk augļu
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ģimenes nedēļas ēdienkarte
Brokastīs lielākoties auzu pārslu vai cita putra, cīsiņi vai
sardeles, biezpiens.
P. Pusdienas: biešu zupa,
ķirbju biezzupa (no iepriekšējās dienas). Vakariņas: maizītes
(desa, vārīta gaļa, a/k zivs), ceptas salakas. Pirkumi: piens,
jogurts, biezpiena jogurta torte Ls 3. O.
Pusdienas: biešu zupa no iepriekšējās dienas; pasildīti
krāsnī cepti kartupeļi un cepešgaļa no svētdienas.
Vakariņas: biešu, lapu salāti ar fetas sieru,
maizītes. Pirkumi: piens, paipalu olas, jogurts, siers, salāti
šampinjoni, maize, limonāde, rozīnes, sardeles, pusžāvēta desa,
vārīta desa, liellopu gaļa
Ls 18,59. T.
Pusdienas: liellopu gaļas un vistas plovs, kefīrs.
Launags: pašu cepta ābolu plātsmaize. Vakariņas:
maizītes, Emīlijai omlete. Pirkumi: kefīrs, biezpiens, graudaugu
rīsi, olīveļļa, aprikožu biezenis, maizes maisījums, vista
Ls 7,70. C. Pusdienas: plovs no iepriekšējās
dienas, kefīrs. Launagā plātsmaize, Emīlijai ātri
vārāmo auzu pārslu putra. Vakariņas: lapu salāti
ar šampinjoniem, maizītes. Pirkumi: piens, jogurts, maize, banāni,
gurķi, tomāti, apelsīni, ingvers, garšvielas, raugs, minerālūdens,
limonāde Ls 9,01. P.
Pusdienas: biešu zupa, plovs - no iepriekšējām dienām;
ķirbju biezzupa ar fetas sieru. Vakariņas: lēcas
ar salātiem un šķiņķi, kūpināts cauraudzis ar skābētu gurķi.
S. Pusdienas: lazanja, rīsu un ķirbju sacepums ar
jāņogu ķīseli. Vakariņas: žāvēta vista, lapu
salāti (ar gurķi, tomātu, seleriju kātiem). Pirkumi: piens,
jogurts, žāvēta vista, cīsiņi, krabju nūjiņas, paprika apcepta,
tomāti konservēti, tomāti kaltēti, tomātu mērce, auzu pārslas,
konfektes, šokolāde, maize, lazanja, apelsīnu sula Ls
21,09. Sv. Pusdienas: lazanja, rīsu un
ķirbju sacepums ar jāņogu ķīseli. Vakariņas: lapu
salāti (gurķis, tomāts, fetas siers), pastēte, siers. Emīlijai
omlete.
Kopā nedēļas izdevumi pārtikai Ls
59,39.
Ko no viņiem var mācīties
Ķirbi var izmantot visdažādāko ēdienu
pagatavošanai. Jāliek lietā tikai sava fantāzija vai jāmeklē
receptes žurnālos vai internetā. Ēd pat tie, kuri saka, ka ķirbis
viņiem negaršo.
Par to, kādas E vielas
pievienotas biežāk pirktajiem produktiem, var
pārliecināties, pārskatot informāciju portālā
www.evielas.lv.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


0 komentāri